CTC Installatörer & konsulter

För installatörer & konsulter

”Ingen kan värme mer än vi” säger vi ofta. Det är en sanning med modifikation. Är det någon som kan mer är det du som installatör.
Som installatör har du direktkontakt med kunden. Det är dig vi hänvisar till. Det är du som får ta alla frågor. Det är din kunskap som är vårt ansikte utåt. Därför vill vi hålla dig välinformerad, välutbildad och på gott humör.

Inte som andra.

När vi undersöker vad våra installatörer tycker om oss får vi likartade svar: ”enkla att samarbeta med”, ”familjär känsla”, ”snabba kontaktvägar utan krångel”, ”lättinstallerade produkter som fungerar”.
Det kan ha att göra med vår storlek. Det kan också ha att göra med vår historia. Men mest av allt handlar det om vår kultur: att alltid hjälpa till och hitta lösningar.

Ökad försäljning, fler installatörer.

I dag har vi runt 300 CTC-Partners över hela landet. Men vi har också installatörer som gillar och installerar våra produkter utan att vara partner. De senaste åren har vi ökat försäljningen – det gör att vi alltid är intresserad av nya, duktiga installatörer. Läs under ”Vill du bli CTC-Partner?” om alla fördelarna med att samarbeta med oss.

En sak till: Vi finns hos alla de stora VVS-grossisterna.

CTC besparingskalkyl - Se hur mycket du sparar med en CTC värmepump Sök en CTC återförsäljare
10 enkla och smarta energispartips i vardagen