Våra produktdisplayer digitalt.

Nu kan du surfa till våra produktdisplayer digitalt i din pc, på din platta eller i din mobiltelefon. Här hittar du display för CTC EcoHeat och CTC EcoLogic PRO.
Du kan klicka eller peka dig igenom displayen precis som du kan på den riktiga produkten. Ett bra sätt att lära känna displayen och alla funktioner.
Du kan spara den här webbsidan offline (då har du tillgång till den här sidan även om du inte är uppkopplad). Läs längst ned hur du gör.

CTC EcoLogic

EcoLogic Display Värmepumpstyrning

CTC EcoHeat

EcoHeat Display Bergvärmepumpar

Så här gör du.

Klicka på displayen ovan. Displayen anpassar sig till den plattform du använder. Displayen är inte en fristående applikation utan en webbapplikation. Det gör att du måste ha tillgång till Internet för att starta displayen. När den väl är öppen i din webbläsare, så gör det inget om du tappar kontakten med nätverket.

iPhone- och iPad-visning.

För att få snabbast möjliga åtkomst till displayen från din iPad eller iPhone, så surfar du in på sidan, klickar på funktionssymbolen

iphone_button

i din webbrowser och väljer ”Lägg till på hemskärmen”.

iphone_addToHomeScreen

Nu kommer du komma åt webbplatsen enkelt via hemskärmen, precis som om det vore en applikation.

iphone_homeScreenExample

Om du kör displayen i en iPhone så får du en bättre upplevelse om du visar den i helskärmsläge. Tryck på knappen för helskärmsläge (visas i liggande format).

iphone_fullscreenButton

Android- och Windowstelefoner och plattor.

Om du använder en läsplatta eller smartphone med Android- eller Windows-plattform, så fungerar det lite annorlunda än för iPad och iPhone.
Hur det fungerar beror på vilken Android- eller Windows-version du använder, samt tillverkare. Gemensamt för plattformarna är dock att man kan skapa bokmärken för ofta besökta platser. Gör det för länken till displayen, så hittar du lätt och snabbt dit.

CTC besparingskalkyl - Se hur mycket du sparar med en CTC värmepump Sök en CTC återförsäljare
10 enkla och smarta energispartips i vardagen