Om CTC


Med över 90 års erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi utvecklar och tillverkar alla våra produkter i Småland. Vi erbjuder ett brett produktsortiment, såsom bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, pelletspannor, vedpannor m.m.

Rötterna går tillbaka till 1923 då vi började värma svenska hem. Mest kända är vi för våra gröna pannor som gett värme åt miljoner hushåll över hela Europa. Vi var först med värmepannor med inbyggd varmvattenberedning och vi var först med att lansera värmepumpar för luft/vatten. Det är därför ingen överdrift att säga att vi utvecklat branschen.

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. Vi finns i Småland och ingår tillsammans med Bentone, Turboflame och Osby Parca i Enertech AB som har försäljning över hela världen.

Vi står för trygghet, kvalitet och hållbarhet!

Vi finns i stora delar av världen

Miljö & kvalitet

CTC arbetar aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. Genom att utveckla energieffektiva och miljövänliga produkter, förebygga föroreningar samt att använda energi ansvarsfullt bidrar CTC till en hållbar utveckling.

CTC är kvalitetssäkrat enligt ISO9001:2008. Det genomsyrar vårt sätt att tänka och verka i all verksamhet. Vi arbetar enligt en tydlig kvalitetspolicy och vi målstyr all vår verksamhet. Målstyrningen går ut på att översätta mål till handling. När alla vet vad de ska göra, och varför, då går det att förflytta berg!

Ladda hem vår miljöpolicy

Ladda hem ISO-Certifikat

Information om återvinning

Jobba hos oss

Enertech AB är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. I Ljungby är vi ca 250 medarbetare som utvecklar och tillverkar CTC värmepumpar och villapannor samt Bentone olje- och gasbrännare.

Vi söker alltid begåvade människor till CTC! Här får du möjlighet att utveckla din kompetens, kunskap och kreativitet. Vi värdesätter laganda, nyskapande, kundfokus och en vilja att ständigt utvecklas.

Vill du också arbeta för en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter?

Just nu har vi följande lediga tjänster

Vår historia

– Mer än 90 år av värme