Kundtjänst Order/Sverige

Vi söker en medarbetare till Kundtjänst/Order.

Du ingår i ett team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta emot och registrera order, samt att planera transporter för den svenska marknaden. I arbetet ingår även försäkringsfrågor och att svara på tekniska frågor. Kundkontakten sköts via telefon eller mejl.

Vi arbetar i affärssystemet Movex och Edicom, transportplanering/leveransdokumentsystem. Erfarenhet från liknande system är meriterande.

Vi söker dig som har erfarenhet från tillverkande företag. Har du jobbat med orderhantering och transportplanering är det en merit. 
Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du är tekniskt intresserad.

Som person är du trygg och stabil i dig själv och har en positiv grundsyn. Du trivs att jobba i team. Du är van och kan hantera önskemål och klagomål från kunder och hålla kundservicen på en hög nivå. Du är lättlärd och gillar högt tempo.
Vi erbjuder ett utvecklande jobb i en "liten" organisation med korta beslutsvägar.

Vi tillämpar löpande urval av sökande.

För mer information om tjänsten kontakta Försäljningschef Ulf Göthenqvist, tel. 0702-491 818.

Din ansökan skickar du snarast, dock senast den 2018-12-10 till Enertech AB, Personalavdelningen, Box 309, 341 26 Ljungby eller via E-post: personal@enertech.se

Märk din ansökan med "Kundtjänst Order/Sverige".

Facklig representant Unionen, Björn Alm, tel. 0372-88 274

Fler lediga tjänster

Vi finns i Småland, men är ett internationellt företag. CTC ingår tillsammans med Bentone, Turboflame och Osby Parca i Enertech AB som har försäljning över hela världen.

För tillfället har vi inga fler lediga tjänster